Savjetnica o outfitima na inauguraciji: 'Dame su pokazale naklonost eleganciji i "ubole" trik kraljevske obitelji'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije sa sinoćnje inauguracije i primijetila kako su se mnoge dame držale jednog pravila - odabrale su komplete u jednoj boji od glave do pete, što je dobar trik kako biti decentan
Vidi originalni članak

Dame su na inauguraciji pokazale iznimnu naklonost eleganciji. Ubole su jedan trik od kraljevkse obitelji i sve su odjenule iste nijanse. Jill, Michelle Obama i ostale pripadnice protokola odabrale su komplete koji su bili u jednoj boji od glave do pete. Rekla bih da je to dobar trik kako biti decentan, a opet poštivati pravila kolorističkog sklada, komentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica. 

Komentirala je odabir smirene plave boje prve dame:

- Plava znači sklad i povjerenje, ljudi vjeruju osobama koje nose plavu boju, s tim da je Jill odabrala varijantu koja ide prema tirkizu, a ta nota zelenkaste znači mir i smirenje. 

Za odabir Kamale Harris kaže kako ta boja za Amerikance znači ujedinjenje pa je ljubičastom bojom poslala snažnu političku poruku. 

Michelle Obama odabrala je bordo varijantu na tragu ljubičaste boje, kao ton ujedinjenja Amerike. Bordo je jako elegantna boja, često je biraju i pripadnice kraljevske obitelji - pojasnila je Prpić Znaor i dodala da su muškarci nosili savršeno klasična odijela, uglavnom po mjeri, te ništa nisu prepustili slučaju. 

Cijeli komentar Dubravke Prpić Znaor o kombinacijama s inauguracije pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Divna studentica kao odlična inspiracija: Nosi kombinaciju koja je hit svake zime i nikada ne dosadi
Prisjetili smo se kombinacija prvih dama za inauguraciju od pedesetih godina pa do danas
Obožavat ćete stil divnih prijateljica sa špice: 'Nismo tipovi za sportski stil. Više volimo eleganciju'
Bidenova unuka za inauguracijsku večeru odabrala neobičan spoj tenisica i haljine, pogledajte što je nosio ostatak obitelji

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".