Savjetnica o odličnom stilu Zrinke Cvitešić: 'Od trendova voli one koji joj dobro stoje pa su odijela ovih dana 'must have''

Njezine modne izbore prokomentirala je modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor. Glumica, kaže savjetnica, ima niz lica i stilskih uloga pa odlično nosi i masculine, ali i feminine stil:
Vidi originalni članak

Zrinku Cvitešić nemamo prilike često vidjeti na društvenim događanjima, no kad se pojavi, oduševi modnim izborom. Prošlog je tjedna tako na jednom eventu plijenila pozornost u laganom bijelom odijelu, mokasinkama i sa šeširom, a upravo su jednostavna, a efektna odijela njezin čest izbor.

Njezine modne izbore prokomentirala je modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor. Glumica, kaže savjetnica, ima niz lica i stilskih uloga pa odlično nosi i masculine, ali i feminine stil:

- Od kreacija na crvenom su joj tepihu omiljena odijela, koja nerijetko imaju glamuroznu notu kao što su šljokice, a kad im želi dati romantičan štih, tu su stilski elementi inspirirani cvijećem. No, ima ona i haljina, uglavnom se radi o fluidnim, nježnim kreacijama s motivima volana i latica.

Prpić Znaor kaže kako Cvitešić izvrsno pristaje romantika, pojačana šeširima klasične forme, naročito u toplim danima.

- Od trendova voli one koji joj dobro stoje pa su odijela ovih dana 'must have'. Te klasične krojeve nosi bez boja, uglavnom su tu bijela i crna elegancija. Kreativna glumica igra se detaljima, pa kravatu nosi uz bijele tenisice. Iako, među njezinim se cipelama kriju i – sandale s ružom - prokomentirala je savjetnica. 

U galeriji pronađite odlična modna izdanja Zrinke Cvitešić kojima se možete inspirirati za svaki dan ili posebne prigode

FOTO: Saša Miljević/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: PA/PIXSELL FOTO: Saša Miljević/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

 

Kratke hlače od jeansa i starke najbolji su spoj za ove tople dane: Pogledajte kako ih dobro nosi zgodna Lana

Svaki put gradom prošeće u genijalnom izdanju: Njezin poslovni stajling super je inspiracija za ove dane

Ako ovog proljeća odaberete hlače poput njezinih, sigurno nećete pogriješiti! Zbog jednog detalja izgledaju jako efektno

Lepršavu ljetnu kombinaciju agentica za nekretnine upotpunila je efektnim natikačama kakve na špici ne vidimo često

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".