Savjetnica o tenisicama za HNK: 'Nekad je nužno obuti cipele umjesto tenisica. Fino odijevanje je znak da poštujemo i vlastitu ličnost'

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na tenisice koje su svakodnevni izbor Tomislava Tomaševića, a odabrao ih je i za svečanost u Hrvatskom narodnom kazalištu.
Vidi originalni članak

Poslovno odijevanje Tomislava Tomaševića već je nekoliko puta bilo predmet rasprave. Neki njegove kombinacije smatraju preležernima, drugi ih "odobravaju", a mnogima je zapeo za oko njegov izbor obuće na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu povodom Dana državnosti i prilikom posjeta ustanovi za sveobuhvatnu skrb o pripadnicima 1. gardijske brigade Tigrovi i Jedinice za posebne namjene MUP-a RH. Zagrebački je gradonačelnik, naime, za obje prigode odabrao tenisice.

Komentirala ga je i Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica koja smatra da je ponekad nužno i pristojno umjesto tenisica obuti - cipele. 

- Iako živimo u 21. stoljeću, vremenu kad moda ima niz eklektičnih okvira i trendova, sve je kao dopušteno, ponekad je uistinu nužno i pristojno obuti cipele umjesto tenisica. Ovo je dobar primjer kad treba imati odijelo i cipele te pokazati eleganciju i klasiku, ali i poštovanje prema instituciji i prigodi - komentirala je Tomaševićev stajling za HNK. 

Fino odijevanje je, dodaje, znak da poštujemo i vlastitu ličnost. Političari i gradonačelnici su, kaže savjetnica, naš glas pa bi bilo dobro da i izgledaju respektabilno.

- Nije to tako dramatično, danas imamo niz finih odijela koje majstori kroje po mjeri pa i kod nas, a slično je i s cipelama. U Zagrebu imamo obrtnike koji rade vrhunske cipele za odijela i posebne prigode, a opet su moderne i lijepe. Uistinu je lako danas biti dobro odjeven, od glave do pete - poručila je.

 

Za torbu poput njezine kaže se da je modna investicija, a tenisice su jedan od onih modela o kojima svatko ima mišljenje

Izdanje Jelene Veljače kojem ćete teško pronaći manu: 'U zadnje mi se vrijeme jako sviđaju mint boja i zelene nijanse'

Ovakve štikle i haljina na špici ne prolaze nezamijećeno: 'U bolnici pazim da se tetovaže ne vide, ali privatno ih volim pokazati'

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".