Savjetnica ima samo riječi hvale za stil jedne od najbolje odjevenih Hrvatica: 'Za nju je odijevanje likovna igra'

Vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie i jedna od naših najuspješnijih manekenki redovito privlači pozornost svojim modnim odabirima
Vidi originalni članak

Na listi najbolje odjevenih Hrvatica, svoje mjesto redovito nalazi i Ljupka Gojić Mikić, jedna od naših najuspješnijih manekenki i vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie.

Redovito privlači pozornost svojim modnim odabirima koji nisu nimalo monotoni, već svaki put pričaju zanimljivu stilsku priču.

Njezin je stil za Divu prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, a modna urednica i savjetnica za njega ima samo riječi hvale.

– Za Ljupku je odijevanje očito likovna igra koju ona doživljava na kreativan i inovativan način. Ako nema neki patchwork komad ili stilski kolaž, ona će osmisliti neku slojevitu kombinaciju. Često nosi razne motive, zabavlja je slaganje odjeće i raznolikost elemenata na jednoj silueti – kaže Prpić Znaor i dodaje kako su tu uglavnom suknje i razne haljine, dok za praktične trenutke bira hlače.

– Od modnih dodataka ističu se cool čizme raznih tonova, ali i male chic torbice. Stilsku će raznolikost zaokružiti pokojom bojom, no sve skupa djeluje vrlo moderno i artističku, kao neka ugodna, dnevna avangarda. Ponekad je tu retro štih, kad tekstil djeluje vrlo vintage i elegantno. Za navečer bira šljokice ili baršun, uz nezaobilazne velike, atraktivne naušnice – hvali Ljupkin stil savjetnica.

Jednom prilikom, kad ju je fotografirao Goran Čižmešija, Ljupka je za Divu rekla:

– Stil nije samo odjeća, stil je i način života. Meni je to kao mojim bakama napraviti najbolju sarmu i mađaricu na svijetu. One to rade s puno stila, rođene su s tim. Robom samo pokazujemo dio svog karaktera.

*Članak je izvorno objavljen u lipnju

 

Odličnim cvjetnim kompletom istaknula se na špici i nadopunila ga s nekoliko ljetnih trendova

Znate li koja vam duljina kose i frizura pristaju prema obliku lica? Doznajte što preporučuju profesionalci

Čizme i zebrasta haljina izgledaju izvrsno u kombinaciji s torbom koja je veliki hit među Hrvaticama

Za samo dvije minute do hit punđe: Nosite je za svaki dan ili u posebnim prigodama, izgleda jednako efektno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".