Savjet zgodne dame sa špice: "Budite hrabre i probijte modne granice!"

Sve što imamo za reći je da se slažemo s ovom damom koju je fotkao naš Goran Čižmešija!
Vidi originalni članak

Matea Sušac model je, producentica i urednica, a modu ima u malom prstu, što pokazuje i njezina kombinacija u kojoj ju je fotografirao naš Goran Čižmešija

Kao što se može vidjeti iz kombinacije, Matea je velika obožavateljica toplih boja sunčevog spektra i prirode pa su zelena i žuta bile simbolički predstavnici njezine subote:

One odgovaraju svakom kolorističkom tipu žena te naglašavaju živost i zaigranost. Fascinira me spoj suprotnosti – color blocking! Ne privlači me minimalizam u interijeru ili modi jer je suprotno od moje ličnosti, jednostavno mora biti topline, buntovnosti i kolorizma.

Matea nosi jaknu modnog studija "I do", top iz Manga, a hlače, torba i cipele su iz Zare. Matea je objasnila kako žarko žuta voli zelenu te dodala kako boje prevladavaju u nečijoj auri najčešće su boje koje se toj osobi sviđaju. Matea još dodaje:

Veliki sam obožavatelj toplih boja sunčevog spektra i prirode pa su zelena i žuta bile simbolički predstavnici moje subote. Nema pravila koje kaže da se morate oblačiti samo na jedan način ili da se morate uklopiti u neki općeprihvaćeni kalup. Budite hrabre i probijte modne granice!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".