Satenski obruč za kosu: Je li ovo komad od kojeg se nećemo odvajati u novoj sezoni?

Obruči za kosu novi su hit, a Zara ima nekoliko u svojoj ponudi, od kojih je jedan satenski
Vidi originalni članak

Nosile smo ih 90.-tih godina, a sada se vraćaju u modu. Nekada su se nosili obruči manjih dimenzija, dok Zara u svojoj ponudi ima nešto masivnije modele. Jedan od njih nam je posebno zapao za oko. 

Zaljubile smo se kada smo ugledale satenski obruč za kosu plave boje. Sjajan je, a tkanina je naborana, a može se nositi na sve kombinacije.

Ovaj upečatljivi modni dodatak stoji svima i ukrotit će svaku frizuru, a nose ga i brojne fashionistice. Od neobičnih boja do zanimljivih ukrasa, svatko će pronaći onaj za sebe koji se može kombinirati sa svim ljetnim outfitima. 

Sviđa li vam se staro-novi trend?

Zara, 139,90 kn

Sjajne perlice daju poseban šarm ovom modelu. Može se nositi i u svečanijim prigodama kao novi ukras za kosu. 

 

Zara, 119,90 kn

Još jedan satenski model, širok i jednobojan za sve žene koje žele biti zamijećene

 

Zara, 199,90 kn

Ovaj model nam izgleda kao idealan za proslavu novogodišnje noći 

 

Zara, 119,90 kn

Dok ovaj zbog boje i malih perlica neodoljivo podsjeća na 90.-te godine

 

Pogledajte outfit Josipe iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Njemačkoj i saznajte kakav stil njeguju Njemice: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".