Sasvim posebna blagdanska modna priča

Priznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu "Holiday" kolekciju i kampanju namijenjenu nadolazećem blagdanskom razdoblju
Vidi originalni članak

Početak prosinca je već tradicionalno rezerviran za modne priče i kolekcije s blagdanskim prizvukom, a poznati i uspješni hrvatski modni dizajner Ivan Alduk već petu godinu za redom predstavlja posebnu "Holiday" kolekciju i vizuale za prateću kampanju koje potpisuje talentirana i uvijek autentična Mare Milin.

Ženstven, glamurozan i prepoznatljiv dizajnerski rukopis ovoga puta je poprimio pravo blagdansko ruho u novoj kolekciji namijenjenoj raznim balovima, domjencima, proslavama i druženjima kojima obiluje zadnji mjesec u godini. Novi modeli ovog, među ženama omiljenog, modnog dizajnera su prikazani kroz zanimljivu igru svjetla i sjene u obliku cvijeća koji na suptilan i nježan način dočaravaju blagdanski duh. Ivan je izjavio:

Nova "Holiday" kampanja je specifična po prepoznatljivom fotografskom rukopisu divne Mare Milin koje je unijela jednu svoju originalnu notu i na najbolji mogući način prikazala ženstvene, moderne modele kojima obiluje kolekcija. Bogate teksture i moderni krojevi su okosnica nove kolekcije koja odiše tihim luksuzom.

Prepoznatljiva estetika nove ALDUK Holiday kolekcije se proteže na petnaest modela kratkih, koktel i dugih haljina koje dolaze u tamnijim tonovima crne, zelene, zlatne ili pak zagasito ružičaste. Bogata tekstura tkanina s 3D vezom i vezom od metalnih niti daje posebno svečan i glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela, otkrivaju senzualna ramena ili se poigravaju aplikacijama na efektan način. 

Peta ovogodišnja ALDUK kolekcija i kampanja djelo je uigranog tima koji s dizajnerom neumorno stvara nove modne poslastice, priče i uspjehe.

Posao asistenta fotografa odradio je Milan Krkač, a i ovog je puta za make-up zadužena vizažistica Mihaela Dodić, dok je kosa djelo mlade i uspješne edukatorice Jasmine Salo iz Keune akademije. Lijepa Anita Lijić iz Talia agencije je izvrsno utjelovila pravu ALDUK ženu za ovu blagdansku sezonu.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".