Sasvim poseban poslovni outfit simpatične odvjetničke vježbenice: 'Volim odijela i detalje poput mašni'

Sivo odijelo nadopunila je baršunastom mašnom i jaknom koja je prava zvijezda zimskog poslovnog izdanja
Vidi originalni članak

Da poslovno odijevanje ne mora biti monotono, pokazala nam je Mateja Šimunović, simpatična odvjetnička vježbenica koju je u centru grada ulovio fotograf Goran Čižmešija. Gradom je prošetala u zanimljivom poslovnom stajlingu kojim je pokazala da i u business kombinacijama ima mjesta za zanimljive detalje.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer sam išla na sud. Općenito volim odijela i detalje poput mašni. Najčešće nosim odijela življih boja, ali ponekad se nađu i neka monotona koja podignem s dodacima – rekla je Mateja za Divu. 

Izabrala je sivo odijelo, modni klasik s kojim nema greške - nosiv je i u poslovnim i u ležernijim varijantama, ali i za posebne prigode, ovisno s čim ga kombinirate.

Mateja ga je kombinirala s Mary Jane modelom cipela, a za ležerne varijante super bi izgledalo u kombinaciji s tenisicama. Birate li odijelo za formalne, večernje prigode, kombinirajte ih sa salonkama, što je svevremenski spoj s kojim nema greške.

Odvjetnička vježbenica odijelu je dodala mašnu koja je, u baršunastom ruhu, kao stvorena za prosinačko vrijeme. Zvijezda stajlinga definitivno je dugačka jakna u kombinaciji umjetnog krzna i lakirane kože koja, ne samo da izgleda jako chic, nego i grije, a to je upravo ono što zimi trebamo.

Najbolja izdanja sa špice ove sezone pronađite u galeriji

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

 

Od umirovljene profesorice književnosti svi možemo učiti o stilu: Prava je majstorica kombiniranja tekstura i krojeva

Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Prisjetili smo se super izdanja kad su tata i kći pokazali da je dobar stil nasljedan: Ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Uzrokuje li vam hidratantna krema milije? Donosimo sve što trebate znati o tim sitnim bijelim 'kvržicama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".