Sasvim novi Versace

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Ubrzo nakon sjajne resort kolekcije Donatella Versace nastavila je u istom tonu s novom kolekcijom visoke mode
Vidi originalni članak

Novi smjer ateliera Versace donosi jasan odmak od do sad prepoznatljivog intenzivnog seksepila. Pastelni tonovi, nježne boje, ružičasta, plava i zelena bile su pravo osvježenje a i iznenađenje ove kolekcije. Unatoč tim pomalo neočekivanim nijansama, ženstveni modeli koji naglašavaju senzualnu žensku siluetu i ovog su puta bili glavni fokus kolekcije. Glavni fokus bile su haljine a prevladali su elegantni modeli na jedno rame kao i naglašen struk.

Sjajni kaputi također su oduševili modni svijet. Veliki pojasevi naglasili su žensku liniju tijela a broševi na njima doprinijeli klasičnom štihu. Novi put kojim je Donatella Versace odlučila krenuti za sada se pokazuje kao fantastičan izbor za budućnost ovog brenda. Jedva čekamo vidjeti kako će se razvijati nova priča kultnog brenda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".