Ljubavna priča u zagrebačkoj vatrogasnoj postaji: Petra kleknula pred Alena - hoćeš li se oženiti?

Sve se odvijalo pred očima znatiželjnih kolega koji su Petri čestitali na hrabrosti
Vidi originalni članak

U Vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba jučer se odvijala jedna od najljepših ljubavnih priča - Petra Mihelić (25) odlučila se za jedan nesvakidašnji potez te je zaprosila svog dečka, 27-godišnjeg Alena Hertla.

Oboje su iz mjesta Orešje pored Svete Nedelje; Petra se bavi ugostiteljstvom, Alen radi kao vatrogasac, a zajedno su godinu i pol. Kaže kako cijela njihova veza još od samih početaka nije tipična, već su uvijek kontra svega, a ni sama nije sigurna kako je došla do ideje da ga zaprosi, i dalje joj je to - neobjašnjivo!

Upoznali su se u kafiću, a Petra kaže:

Vidjela sam ga 2-3 puta u kafiću i treći put kad sam ga vidjela, bio je s mojim prijateljima iz DVD-a. Tad sam rekla da mu moram prići i da, ako tad ne priđem, neću jednostavno nikad. Odmah nakon tog smo se počeli dopisivati, a sve ostalo je povijest!

U organizaciji ove neobične prosidbe pomogao joj je voditelj smjene u vatrogasnoj postrojbi kojeg zna od prije jer je i sama članica dobrovoljnog vatrogasnog društva, a na kraju su za iznenađenje znali svi članovi postrojbe, a bilo im je jako teško skrivati veselje.

- Prije tri tjedna nabavila sam prsten i onda mi je pala ideja da bih ga mogla zaprositi u vatrogasnoj postaji, tijekom vježbe pretraživanja prostora jer sam cijelo vrijeme znala da mora biti nešto u "vatrogasnom" stilu. Ni sama ne znam kako sam se tog sjetila, ali sam se odmah javila voditelju smjene koji mi je u svemu pomogao. Do zadnjeg trena nisam znala kako će sve to izgledati - da bi mogli sve organizirati, Alena su morali negdje poslati, a mene su sakrili u kancelariju kako me Alen ne bi vidio. S kolegom sam otišla na kat, a on me pitao jesam li nervozna. Moj odgovor je bio "Pa, malo da", ali je ta nervoza porasla kad sam kroz izolacijski aparat čula disanje jer sam znala da dolazi. Srce mi je počelo luđački lupati, a Alen nije ni slutio što ga čeka.

Dodala je da je bio potpuno zbunjen te je htio izvesti vježbu do kraja. Na kraju je rekao da više ne zna što bi i samo je morao sjesti. Naravno, bio je presretan i oduševljen Petrinom idejom. Petra kaže kako ju je iznenadilo što su iza Alena došli svi njegovi kolege jer nije očekivala da će imati takvu publiku - ipak, svi su bili nasmijani i oduševljeni, a prosidbu su popratili pljeskom i smijehom. Petra opisuje kako su kolege reagirali:

Komentirali su da im je to odlična ideja... Kad su nam čestitali kasnije, rekli su da mi svaka čast na hrabrosti!

Naravno, pitali smo ih i imaju li kakve planove već oko vjenčanja... Ideje tek dolaze, no u jedno su sigurni - žele malo vjenčanje. Mi im želimo svu sreću! 

 

>> Pogledajte u videu kako je izgledala ova divna i sasvim neobična prosidba

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".