Sasvim drugačija modna revija

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Njujorški tjedan mode neslužbeno je otvoren netipičnom revijom...
Vidi originalni članak

Kultna komedija iz 2001. godine dobila je dugoiščekivani nastavak. Ben Stiller, Owen Wilson i Will Farrel prije čak 15 godina su oduševili svijet zanimljivom parodijom na svijet mode a prošle su godine ,prošetavši pistom u Parizu, najavili još zabavniji i luđi nastavak filma Zoolander. Standardnoj postavi ovog se puta pridružila i prelijepa Penelope Cruz koja se savršeno uklopila u njihov tim.

Premijera filma održana je u sklopu velike modne revije koju su nosile najpoznatije manekenke današnjice. Gigi Hadid, Irina Shayk, Taylor Hill, Romee Strijd samo su neka od imena koja su, uz glavne glumce filma, prošetale pistom u kreacijama Tommy Hilfigera, Valentina i Marc Jacobsa. A koliko je Zoolander obožavan u modnim krugovima potvrdilo je i pojavljivanje urednice modnog časopisa Vogue - Anne Wintour. Jedva čekamo da film stigne i u naša kina!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".