Sarma prije Chanela: Naša manekenka prošetala pistom na reviji u Parizu

Osim što je naša Faretta nosila reviju, istu su pratile Iva Radić i Mirela Forić Srna
Vidi originalni članak

U pariškom Grand Palaisu prikazana je posljednja kolekcija nedavno preminulog Karla Lagerfelda - tema modne revije bila je u potpunosti snježna pa je kulisa bilo alpsko selo, a pistom je prošetala i naša Faretta.

Faretta je prošetala u bijelom od glave do pete, a na pisti se pojavila i s Penelope Cruz, koja je također nosila reviju. Lijepa manekenka oduševila nas je storyjima na Instagramu koje je objavila neposredno prije same revije.

Naime, napisala je "Balkan u Parizu" te pokazala kako s kolegicom prije izlaska jede, ni manje ni više, nego - sarmu! 

Modni show otvorila je Cara Delenvigne - izgledala je fantastično u kariranom bijelom kombinezonu, matchy-matchy šeširu i hrpom nakita. 

Modnu reviju nisu propustile ni Iva Radić i Mirela Forić Srna. Iva Radić za ovu prigodu odabrala je kompletić sastavljen od kratkih hlačica i jaknice koje je u struku stegnula predimenzioniranim remenom. Sve je zaokružila brošom sa Chanel znakom, a u make upu je ostala vjerna crnom tušu i nude ružu koji joj izvrsno pristaju!

Mirela Forić Srna odabrala je traper minicu koju je kombinirala s kožnim sakoom i kaubojskim čizmama, a sve je zaokružila crvenom maramom. 

Na reviji je bila i slovenska blogerica Tesa Jurjašević koja je odabrala plavi sako od tvida, kombinirala ga s klasičnim crnim hlačama, bijelim cipelicama te, naravno, neizostavnom Chanel torbom koja je odlično zaokružila cijeli styling

Budući da je cijela dvorana bila prekrivena umjetnim snijegom, svi su gosti dobili upute da na reviju ne dolaze u štiklama, a ovakva kulisa zamišljena je kao počast neprežaljenom Karlu Lagerfeldu. 

Iznenađenje na reviji bila je i Penelope Cruz koja je prošetala u mini suknju i topiću s volanima, a look je zaokružila perjem na kosi i bucama s punom petom. 

Za mnoge manekenke ovaj izlazak na pistu bio je posebno težak s obzirom na to da su prošetale u posljednjoj kolekciji koju je osmilio Karl Lagerfeld. Mnoge od njih nisu mogle sakriti tugu tijekom revije. Prije showa, održana je i minuta šutnje za njega.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".