Šareni kombinezon ove dame bio je glavna zvijezda zagrebačke špice

Mislimo da ne postoji komad koji više govori: ljeto!
Vidi originalni članak

Zgodna je brineta isufrala tropski print kojem se sve fashionistice rado vraćaju ljeti. Ona nosi dugi uski kombinezon u paru s jednostavnim sandalama i plavom torbicom. Uz zlatne detalje ovaj styling izgleda stvarno dobro, a osim što je kombinezon vrlo praktičan komad za ljeto, ali i bilo koje drugo godišnje doba (osim kad morate na WC), ovaj se može nositi u gotovo svim prilikama. Na štikle ga isfurate u večernji izlazak, a dobro će izgledati i uz tenisice, ako ste na putovanju i mislite prehodati cijeli grad. 

Imate li figuru tijela u obliku pješčanog sata, predlažemo da nabavite strukirani kombinezon s midi ili maksi duljinom nogavica. Ova dama izabrala je baš pravi model s obzirom na svoju figuru, kojoj realno, sve dobro stoji. 

Koje beauty proizvode morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici ovog ljeta? 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".