Sarah Jessica Parker zabljesnula u 'neobičnoj' kombinaciji vatreno crvene haljine i bijelog kaputa

Čini se da Sarah Jessica Parker uvijek pokazuje svoju unutrašnju Carrie Bradshaw kad izađe na crveni tepih.
Vidi originalni članak

Sarah Jessica Parker pojavila se u velikom stilu na dobrotvornoj zabavi Good+ Foundation A Very Good+ Night of Comedy u Carnegie Hallu u središtu Manhattana.

Zvijezda Seksa i grada izašla je u bijelom kaputu na dvostruko kopčanje do koljena s gumbima ukrašenim draguljima preko vatreno crvene haljine koja joj je padala točno iznad gležnjeva. Stajlingu je dodala još jednu boju s jarkim magenta štiklama.

Šesterostruka dobitnica Zlatnog globusa outfit je dopunila svjetlucavim srebrnim naušnicama i srebrnom torbom preko ramena. Šminku je upotpunila svojom prepoznatljivom debelom crnom olovkom za oči i sjajnim usnama, a svoje plave istaknute valove spustila je na jedno rame.

Čini se da Sarah Jessica Parker uvijek pokazuje svoju unutrašnju Carrie Bradshaw kad izađe na crveni tepih. Glumica je ranije ovog mjeseca prisustvovala jesenskoj svečanosti New York City Ballet Fall Gala izgledajući poput balerine u crnoj haljini od tila Caroline Herrere koja je imala prsluk dugih rukava spuštenih ramena i suknju. Upotpunila je izgled povukavši kosu unatrag u polu-podignutu kosu s velikom crnom mašnom, kao i srebrnim nakitom i torbicom Leighton Jewels te neusklađenim SJP štiklama.

Klasika s pomakom: Zgodna urednica savršeno nosi kožni baloner uz svevremenske komade
Što kažete na spoj bermuda i čizama do koljena? Ona ih odlično kombinira uz neutralne tonove
Rich girl era: Toksični trend koji je zaludio nove klince na društvenim mrežama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".