Sarah Jessica Parker zablistala na naslovnici prosinačkog Voguea: Uskoro dolazi 10 novih nastavaka

U prosincu na HBO Max dolazi 10 novih epizoda serije Seks i grad, u nastavku "And Just Like That".
Vidi originalni članak

Nastavak legendarne serije Seks i grad, "And Just Like That", u prosincu počinje s emitiranjem na HBO Max. Tim povodom, Sarah Jessica Parker pojavila se na naslovnici prosinačkog Voguea u raskošnoj Dolce & Gabbana Alta Moda kreaciji, upotpunjenoj Dior narukvicama i Harwell Godfrey prstenom, dok iza fotografija stoji Dan Jackson.

Snimanje je započelo u srpnju, no detalji o novoj seriji drže se u tajnosti, piše Vogue. Najveći fanovi pokušali su, gledajući scene sa snimanja, predvidjeti što bi se moglo dogoditi u novim nastavcima. U intervjuu za Vogue, Sarah Jessica Parker nije željela otkriti nikakve detalje snimanja, a kaže, isto je i s Michaelom Patrickom Kingom, producentom i scenaristom serije koji na takva pitanja uvijek odgovara: "Zašto bih pokvario iznenađenje?". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Svaki put kad snimamo, na kraju dana pedesetak žena čeka na lokaciji, sve su u dobi između 25 i 30 godina - govori producent, a Parker dodaje kako misli da se i mlađe žene mogu povezati s pričom.

- Radi se o pronalaženju prijateljstva, poslu koji te ispunjava i potrazi za ljubavi, čak i u lošim situacijama - pojašnjava Parker za Vogue. Parker je otkrila kako je originalne stvari iz serije držala zapakirane u vlastitom skladištu. Namještaj, odjeća, dodaci, sve je bilo zapakirano prema sezonama, epizodama i scenama. Tako je novinarki Voguea pokazala neke od stvari iz ormara poput Dolce & Gabbana gaćica, zatim bijelih traperica, bunde, kao i kultne Manolo cipele koje je Faca dao Carrie kad ju je zaprosio. 

Glumica se u intervjuu osvrnula i neke komentare oko serije:

- Sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa. Ima li sijedu kosu? Sjedim s Andyjem Cohenom i on je pun sijedih i izgleda izvrsno. Zašto je na njemu to u redu? Ne znam što da vam kažem ljudi! Pogotovo na društvenim mrežama, gdje svatko ima nešto za reći. "Ima previše bora, nema dovoljno bora". Nekad se čini da ljudi ne žele da smo u redu s tim gdje smo, gotovo kao da uživaju u tome što misle da nas boli ovo što smo danas, odlučimo li stariti prirodno i ne izgledati savršeno. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što ću učiniti po tom pitanju? Prestati stariti? Nestati?

Pogledajte kako izgleda snimanje serije Seks i grad na ulicama New Yorka

 

Svakih 30 sekundi u svijetu se proda jedna bočica ovog kultnog parfema - jeste li ga isprobali?

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

Četiri frizure s kojima nikad neće pogriješiti ako ih zatražite u frizerskom salonu

Mnogi od njih zaziru, a zapravo su genijalan proizvod za mekoću i dubinsku hidrataciju lica i tijela

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".