Carrie i Dude u humanitarnoj akciji: Odličnom reklamom za poznato pivo oduševili gledatelje

Glumci naruče drukčije piće od "uobičajenog" i time izazovu potpuni kaos u baru!
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana pojavila se reklama za poznato pivo u kojoj glavnu ulogu ima Sarah Jessica Parker, a neodoljivo podsjeća na špicu kultne serije "Seks i grad". Spot je brzo postao hit, a sad je dobio i svoj nastavak, a pridružio joj se Dude iz filma "Veliki Lebowski". 

Reklama je humanitarnog karaktera i zove se "Chane Up the Usual", a prikazat će se prije američkog Super Bowla, kada osim sportskog spektakla, pozornost ukradu glazbeni nastupi i reklame, s obzirom na to da se radi od najgledanijih događaja u Americi. U novoj reklami Sarah Jessica Parker ušeta u bar gdje već sjedi Jeff Bridges, a oboje naruče pivo umjesto svojeg "uobičajenog" pića - Cosmopolitana, odnosno koktela White Russian. 

Što se tiče humanitarnog karaktera, poznati brend piva potrudit će se da jedna osoba u zemljama u razvoju dobije mjesečni pristup čistoj vodi za svaku prodanu bocu piva, piše The Guardian. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".