Sarah Jessica odala je počast svojoj kultnoj tutu suknji iz serije 'Seks i grad' šarenim i modernim twistom

Sarah Jessica Parker time je još jednom podsjetila obožavatelje koliko je njezin lik Carrie Bradshaw sinonim za bezvremenski stil, kreativnost i odvažnost.
Vidi originalni članak

Sarah Jessica Parker, slavna glumica i modna ikona, oduševila je obožavatelje kada je snimala treću sezonu serije "I tek tako..." na ulicama New Yorka, odajući počast svom nezaboravnom izgledu iz serije "Seks i grad". Scena iz najavne špice prve serije, u kojoj Parker u ulozi Carrie Bradshaw nosi bijeli tutu, urezala se u pamćenje obožavatelja diljem svijeta i postala sinonim za njezin karakter.

Ovaj put, Parker je osvježila kultni look odabirući žarkoružičasti top sa šljokicama, savršeno uvučen u raskošnu, lepršavu kestenjasto-bordo suknju s potpisom dizajnerice Molly Goddard. Suknja iz kolekcije jesen 2024. ističe se ručno šivanim til koržažima, koji nježno izviruju kroz prozirnu tkaninu, stvarajući efekt omekšanog volumena. Taj inovativan detalj daje dojam zamućenosti, pružajući slojevitost i eleganciju tutu suknji, a istovremeno održava prepoznatljivu ekstravaganciju Carrie Bradshaw.

Za dodatni dojam, Sarah Jessica Parker je preko outfita nosila dugački crveno-crni karirani kaput, koji je savršeno kontrirao njezinom ružičastom topu i bordo suknji. Kombinaciju je nadopunila ovalnom beretkom koja je sjajno strukturirala njezin izgled, dok je ružičasta vrpca nježno padala niz suknju, unoseći dinamičnost u cijeli stajling. Njezin odabir dodataka bio je jednako zanimljiv — upečatljive naušnice, žutosmeđa torbica i sjajne satenske štikle u vruće ružičastoj boji s otvorenim prstima upotpunili su izgled.

Obožavatelji mode, i serije, nisu mogli sakriti oduševljenje novim kreacijama. Glumačka postava, uključujući Kristin Davis i Cynthiju Nixon, koje su reprizirale svoje uloge Charlotte i Mirande, također je zasjala u modernim, pažljivo odabranim komadima. Kostimografi serije, Molly Rogers i Danny Santiago, ponovno su dokazali svoj talent spajajući moderan stil s ikonama ormara koje je Carrie nosila kroz godine.

Kultna bijela tutu suknja iz "Seks i grada" imala je zanimljivu povijest. Kostimografkinja Patricia Field kupila je taj prepoznatljivi komad 1997. godine za svega 5 dolara iz dućana u New Yorkovoj četvrti Garment District. Iako tada gotovo bezvrijedan, taj outfit postao je legendaran, a 2024. godine dostigao je nevjerojatnu cijenu od 52.000 dolara na Julienovoj aukciji "Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion".

Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju
Bezvremenski stil kojem se rado vraćamo svake sezone: Momci, prepišite ovu modnu ideju!
H&M će povodom 20. godišnjice suradnji revitalizirati svoje top komade - od Margiele do Versacea

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".