Sanja Musić Milanović u neočekivanoj rokerskoj kombinaciji koja joj stoji kao salivena

Prva dama inače je poznata po besprijekornoj poslovnoj eleganciji, no ovog puta izašla je iz strogih okvira i zablistala u kombinaciji s rokerskim prizvukom
Vidi originalni članak

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović prisustvovali su svečanoj premijeri ‘Slatke Simone’, trilera redatelja Igora Mirkovića. Prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović za ovu je prigodu odabrala pomalo neočekivanu kombinaciju u rokerskom stilu.

Prva dama inače je poznata po besprijekornoj poslovnoj eleganciji, a njezinim modnim izborima dominira jednostavnost, no ovoga puta zaokrenula je modni izbor te izabrala all-black kombinaciju s rokerskim prizvukom.

Odabrala je cnu suknju A-kroja midi dužine, a sjajno ju je uparila uz kožnu košulju te kratku motociklističku kožnu jaknu. Stajling je zaokružila crnim čizmama na visoku petu, dok se od modnih dodataka odlučila samo za predimenzionirani prsten.

Kosu je lagano uvila te prebacila preko jedne strane, a kombinaciju je zaokružila vječnim crvenim ružem, omiljenim beauty saveznikom kojeg volimo nositi u svim prigodama, a Musić Milanović često imamo priliku vidjeti kako upravo njime nadopuni cijeli stajling. 

Svečana premijera film ‘Slatka Simona’ redatelja i scenarista Igora Mirkovića i producenta Ivana Maloče, održana je u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Uzbudljivi triler smješten u zavaravajući svijet cyber-seksa privukao je brojne uzvanike iz svijeta filma i kulture.

U trileru ‘Slatka Simona’, glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom. 

Film je nastao u produkciji Interfilma, a film su financijski poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT). Triler ‘Slatka Simona Igora Mirkovića u kinima je od četvrtka 8. veljače

Bili smo iza kulisa Mozartove opere 'Così fan tutte': Kostimi su prvi kontakt s publikom na sceni
Splićanka s pariškom adresom izgleda sjajno u gumenim dizajnerskim čizmama koje trendseterice obožavaju
Već nas je osvojila svojim stajlingom, a potom je prošetala tako dobru suknju da je ostatak outfita pao u drugi plan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".