Sanja Musić Milanović "reciklirala" cipele i opet odabrala hrvatski potpis - pronašli smo cijeli outfit po super cijeni!

Hlače i sako potpisuje brend Varteks, a cijelo se odijelo trenutačno nalazi na sniženju
Vidi originalni članak

Sanja Musić Milanović sudjelovala je na simpoziju Hrvatskog liječničkog zbora, a prva je dama za tu prigodu odabrala odjevne komade s hrvatskim potpisom, kao i na inauguraciji. Pojavila se u odijelu koje potpisuje brend Varteks, a kombinirala ga je s dolčevitom boje lososa i salonkama s vrtoglavo visokom potpeticom koje je nosila i na inauguraciji. Recikliranje odjevnih komada veliki je trend u modnom svijetu pa je prva dama zaslužila svaku pohvalu za ovaj potez. 

Za ovu prigodu, Musić Milanović inspirirala se odjevnom kombinacijom na Varteksovom web shopu, gdje su hlače i sako kombinirali s prljavo bijelom dolčevitom i smeđim salonkama. I sako i hlače trenutačno se nalaze na sniženju: za hlače ljubičastog sol-papar uzorka potrebno je izdvojiti 357 kuna, dok je cijena sakoa istog uzorka 599 kuna. 

Na Varteksovim stranicama hlače su opisane kao model izrađen od tkanine poznatog talijanskog proizvođača Marzotto, s nogavicama na crtu ravnog kroja koje odlično pristaju svim oblicima ženskog tijela. Imaju dva prednja bočna džepa, slit džepove na stražnjici te kažu da su savršene za poslovno okruženje i kombiniranje sa sakoom istog uzorka. 

U galeriji pogledajte kako je Sanja Musić Milanović izgledala na inauguraciji:

FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL

- Želite li iskakati iz gomile i osjećati se moćno i samouvjereno, ovaj je sako savršen za vas. Izrađen od tkanine poznatog talijanskog proizvođača Marzotto. Mekana je i topla tkanina zanimljivog i atraktivnog sol-papar uzorka ljubičastih tonova. Sako ima dva praktična džepa sa svake strane i dvostruko kopčanje na gumbe, piše na Varteksovom web shopu.

Podsjetimo, prva je dama i za inauguraciju odabrala haljinu s Varteksovim potpisom, a kako je modne odabire Zorana Milanovića i Sanje Musić Milanović komentirala modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor, možete pogledati u videu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".