Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu': Zabljesnula u komadima koje je već nosila nekoliko puta!

Ovaj stajling još jednom potvrđuje kako se promišljenom modnom reciklažom može postići efektan i svjež izgled, čak i uz već viđene komade .
Vidi originalni članak

Jučer je Daruvar bio domaćin susreta dviju značajnih dama - prve dame Hrvatske, prof. dr. sc. Sanje Musić Milanović, i supruge češkog predsjednika Eve Pavlove, koja je boravila u Hrvatskoj na poziv Češkog kulturnog centra iz Daruvara. Ovaj susret nije bio samo diplomatskog, već i modnog karaktera, jer je Sanja Musić Milanović još jednom pokazala svoj talent za modnu reciklažu.

Za ovu prigodu, prva dama Hrvatske odlučila se za kombinaciju koju je već nosila u rujnu prošle godine tijekom posjeta Kanadi, gdje je boravila sa suprugom, predsjednikom Zoranom Milanovićem. Riječ je o elegantnoj suknji midaxi duljine, koju je prošle godine nosila i na Sinjskoj alci, tada u kombinaciji s crnom bluzom s motivom cvijeća.

Ovoga puta, Sanja Musić Milanović suknju je iskombinirala uz bež sako i cipele na petu, zadržavajući klasičnu eleganciju koju preferira. Jedina razlika u odnosu na prošlogodišnji izgled bila je u topu ispod sakoa. Dok je prilikom posjeta Kanadi odabrala ležerniju varijantu, ovaj put je nosila bež top uz tijelo s okruglim izrezom oko vrata, čime je postigla sofisticiran i profinjen izgled.

Njezin zaštitni znak, crveni ruž, savršeno je nadopunio cijeli outfit, a raspuštena kosa stilizirana u blagim valovima pri krajevima dala je dodatnu notu elegancije. Ovaj stajling još jednom potvrđuje kako se promišljenom modnom reciklažom može postići efektan i svjež izgled, čak i uz već viđene komade .

Crveno od glave do pete i udobne tenisice: Kraljica Letizia ponovno se istaknula svojim odvažnim stajlingom
Prekrasna i stajliš pravnica: 'Inače ne nosim kombinezone, ali ovaj me oborio s nogu'
Povodom zatvaranja Filmskog festivala u Cannesu, izdvojili smo najbolje odjevene s ovogodišnjeg crvenog tepiha

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".