Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu' i zabljesnula u elegantnom bež kompletu

Ovoga se puta odlučila za modnu ‘reciklažu’ jer je chic suknju već nosila ove godine na Sinjskoj alci
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović ovih dana je u posjetu Kanadi, gdje je posjetio i zajednicu iseljenika, a društvo mu je pravila njegova supruga Sanja Musić Milanović.

Za susret s hrvatskom zajednicom u Hamiltonu u Kanadi gdje su posjetili Hrvatsku župu Svetog Križa, koja je u nedjelju obilježila 65. obljetnicu djelovanja, Sanja je odabrala savršeno elegantan bež komplet.

Sanja Musić Milanović je poznata po svom izvanrednom modnom stilu, a bež boja je jedan od njenih omiljenih izbora za postizanje elegantnog i luksuznog izgleda. Ova neutralna nijansa često se povezuje sa sofisticiranim i ženstvenim stilom. 

Ovoga se puta odlučila za modnu ‘reciklažu’ jer je chic suknju već nosila ove godine na Sinjskoj alci u kombinaciji s crnom bluzom s dezenom cvijeća. No, sada ju je iskombinirala uz bež sako i top u sličnoj boji, a kombinaciju je upotpunila cipelama na petu.

Frizuru je ostavila u svom prepoznatljivom raspuštenom dužem bobu s blagim valovima na vrhovima, a crveni ruž dodao je dozu elegancije cijelom stajlingu.

Kraljica Letizia jedna je od najelegantnijih dama, a njezin stil to potvrđuje već godinama
Divna Maja u stajlingu kojem ne možemo pronaći manu: Ukradite ideju zadnjih ljetnih dana
Zgodna dama u fantastičnoj kombinaciji za prijelazno razdoblje: 'Obožavam miksati uzorke'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".