Sanja Doležal pojavila se sa zgodnim sinom kojeg vrlo rijetko vidimo u javnosti!

U prelijepom ambijentu Marine Novi u Novom Vinodolskom, proteklog je petka održan modno-glazbeni spektakl ‘Najljepši event ovoga ljeta’.
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica drži svoj privatni život pod velom tajne, ali uvijek govori koliko je ponosna na svoju djecu, Leu i Luku. Baš s Lukom, Sanja je posjetila je modno-glazbeni događaj u Novom Vinodolskom kojem su prisustvali brojni poznati. 

Njen pokojni suprug, bubnjar Novih fosila, Nenad Šarić i ona, Luku su dobili 1994., a od kako je odrastao samo rijetko se s mamom pojavljuje na nekim eventima. 

Jedna od posljednjih "službenih" fotografija ovog dvojca je s  21. izdanja Bipa Fashion.hr, prije tri godine. 

 Zgodni Luka u Novom Vinodolskom pojavio se u klasičnom izdanju - košulji i hlačama, a vidimo da je od detalja izabrao retro sunčane naočale s maslinastozelenim okvirima. Sanja u crnom od glave do pete izgleda baš dobro. 

Inače, za razliku od njene kćeri Lee, koja je krenula glazbenim stopama, Luka nije se odlučio za glazbu već matematiku, 2013. upisao je Prirodoslovno-matematički fakultet. 

Prisjetili smo se hrvatskih dance hitova iz devedesetih, pogledajte kako je to izgledalo: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".