Sandra Perković zablistala na dodjeli nagrada: Izabrala je pripijenu crnu haljinu koja se ističe detaljem perja

Elegantnu haljinu kombinirala je uz metalik sandale, a po pitanju make upa, držala se jednostavnosti pa usne naglasila vječnim klasikom, crvenim ružem.
Vidi originalni članak

Sandra Perković proglašena je najboljom hrvatskom sportašicom u 2022. po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, a na dodjeli nagrada pojavila se u pripijenoj crnoj haljini koja se ističe zanimljivim detaljima. Haljina prati liniju tijela, a posebno je efektan gornji dio. Ramena su potpuno 'spuštena', a rub je ukrašen detaljem perja zbog kojeg haljina ima wow-prizvuk. 

Perje na odjeći i modnim dodacima jako je popularno zadnjih nekoliko sezona - nosi se na košuljama, haljinama, hlačama i sakoima, a možemo ga vidjeti i na torbicama, zbog čega svaki od komada dobiva statement karakter.

Sandra ju je kombinirala uz zlatne metalik salonke i crnu clutch torbicu, a za dodatnu dozu elegancije tu su raskošne viseće naušnice. 

Kako bi haljina došla do izražaja, kosu je podignula, s par pramenova koji uokviruju lice, a za glamuroznu frizuru zaslužan je salon Evelin. U izboru make upa se držala vječne klasike pa je kombinaciju upotpunila crvenim ružem koji je uvijek fantastičan izbor. Make up potpisuje vizažistica Iva Čuljak Dujić.

Školu šivanja Irene Šekez Sestrić prepoznao je i Muzej grada Zagreba: Tečaj se seli na novu lokaciju, pozivaju se novi polaznici na upis

Bestseller za oporavak kose s više od 87 tisuća 'petica' na Amazonu: 'Potpuno je promijenio kvalitetu moje kose'

Vole ga i dermatolozi, a zbog njega su stopala glatka cijele godine: Isprobajte sastojak koji poboljšava teksturu kože

Kaput koji 'krade' poglede za odličan zimski outfit Iris Rajčić: Ističe se efektnim uzorkom, a pronašli smo ga na sniženju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".