Sandra Perković ukrala pozornost dubokim dekolteom i neobičnim salonkama od gotovo 8 tisuća kuna

Naša uspješna sportašica pozirala je u društvu Matije Vuice, a obje su dame zablistale u crnom od glave do pete.
Vidi originalni članak

Sinoć je svečano otvorena Revija Oscar filmova i modna revija hrvatskih dizajnera, a među uzvanicima bila je i Sandra Perković koja je ponovno ukrala pozornost svojom jednostavnom, a elegantnom kombinacijom.

Jedna od naših najuspješnijih sportašica odabrala je klasične hlače visokog struka s potpisom Aleksandre Dojčinović i kombinirala ih sa šljokičastim bodijem dubokog dekoltea. Look je zaokružila vječnim crvenim ružem i prepoznatljivim valovima u kosi, za koje možemo reći da su postali "svojevrsni" zaštitni znak. 

Za oko su nam zapele njezine salonke - iako su na prvi dojam potpuno klasične, zbog neobične potpetice postaju pravi statement komad u ormaru. Riječ je o modelu sa Saint Laurent potpisom koje, umjesto klasične potpetice, imaju one u obliku YSL loga. Trendseterice ih obožavaju već sezonama, a njihova je cijena gotovo osam tisuća kuna.

Osvojila nas je i odjevna kombinacije mnogima omiljene domaće dizajnerice Matije Vuice koja se pojavila u crnom od glave do pete, a detaljima je osvježila all black kombinaciju. Točka na "i" bile su sandale sa šljokičastom, blok petom koje su se izvrsno uklopile s mrežastim najlonkama, iako mnogi smatraju da je time prekršila modno pravilo o tome da se najlonke ne nose na otvorene cipele. Ipak, mi kažemo, za čistu modnu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".