Sandra Perković u novu godinu ušetala u minici i natikačama od 3370 kuna

VIsoke pete zamijenila je ležernijim, ali jako popularnim modelom natikača!
Vidi originalni članak

Sandra Perković 2019. godinu dočekala je na Kubi u sasvim opuštenom izdanju. Zaboravila je na raskošne haljine i štikle s visokim potpeticama te ih je zamijenila nešto ležernijim komadima.

Odabrala je mini haljinu i Gucci natikače čija je cijena 520 dolara, odnosno nešto više od 3370 kuna. Natikače su ukrašene mašnom s prepoznatljivim Guccijevim bojama, crvenom i zelenom, a slični modeli već su neko vrijeme hit među trendsetericama. 

Ispod fotografije je napisala:

Nova godina stoji pred nama, kao poglavlje knjige koje čeka da bude ispisano. U pisanju nam može pomoći zacrtavanje ciljeva. Sretna Nova godina, prijatelji moji.

Ovo nije prvi put da je iznenadila odabirom cipela. Nedavno je odjenula trendi karirano odijelo i dolčevitu, a umjesto štikli, odlučila se za mokasine, također s Gucci potpisom. Time je pokazala kako se i u njima može elegantno izgledati, a crni model sa zlatnom kopčom se baš dobro uklopio u styling!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".