Sandale s dizajnerskim potpisom koje želimo u svojoj kolekciji

Sandale dolaze u četiri boje, a razlikuju se i cijenom!
Vidi originalni članak

Sophia Webster uvijek nas oduševi fenomenalnim štiklama, a na web shopu Net a Porter naišli smo na jedan model u nekoliko boja te je teško odlučiti koju boji izabrati! Naime, klasične sandale sa zanimljivim dodatkom na prednjem dijelu dolaze u srebrnim i pastelnim bojama, a osim u tonovima, međusobno se razlikuju u cijeni.

Najskuplje su one u mat verziji s najraskošnijim detaljem te je za njih potrebno izdvojiti čak 915 eura. Za klasične srebrne sandale potrebno je izdvojiti ipak nešto manje novaca, 595 eura! Ove sandale idealne su za elegantna događanja poput vjenčanja, bez obzira na to jeste li na njima gošća ili mladenka! 

Osim onih u srebrnim tonovima, tu su i dva modela pastelnih boja. One u nježno plavoj boji imaju remenčić oko gležnja te je njihova cijena na sniženju 368 eura, a, ako volite pastelno rozu, odličan su izbor sandale bez ramenčića po cijeni od 495 eura. I ova dva modela odišu elegancijom i glamurom, no nosive su i u ljetnim izlascima, i na traperice i na romantične haljine! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".