Sandale poput njezinih ovog su ljeta među najtraženijima: Bile su hit u djetinjstvu, no ne sviđaju se svima!

Goran Čižmešija fotografirao je lijepu brinetu u lepršavom ljetnom stajlingu koji ne prolazi neprimijećeno.
Vidi originalni članak

Lepršava bijela haljina zaštitni je znak ljeta kojem se rado vraćamo iz sezone u sezonu. Odličan je odgovor na visoke ljetne temperature i za njom najradije posežemo kad na vrućinama želimo izgledati chic. Odabrala ju je i jedna od akterica naših modnih priča sa zagrebačkih ulica i zablistala u bijelom modelu "otvorenih" leđa. Fotografija je nastala u srpnju, a i ovih dana rado prepisujemo njezine modne ideje. 

Haljina je kao stvorena za ležeran dan u gradu, kao i za godišnji odmor na moru, a njezina je najveća prednost što se lako kombinira pa je možete nositi sa svime u ormaru. Modno osviještena brineta odabrala je gumene sandale, model koji u mnogima budi nostalgiju jer je bio apsolutni hit u djetinjstvu. Našao je svoje mjesto u mnogim koferima prilikom odlaska na more, a zadnjih nekoliko sezona ponovno je in, i to prije svega zahvaljujući dizajnerskim brendovima poput Guccija i Prade. 

Oni su u svoje kolekcije dodali gumene sandale i od modela iz djetinjstva napravili jedan od najtraženijih modela ovog ljeta. Sandale boje breskve odlično pristaju uz bijelu haljinu, a u kombinaciji sa žutom torbom daje super color-block. Šilterica je dala notu ležernosti, a zlatne okrugle naušnice dozu elegancije u stajlingu koji je zaslužio čistu peticu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".