Sandale ili kineski rezanci? Bottega Veneta opet pomiče granice mode

Na vidiku je novi trend u svijetu obuće
Vidi originalni članak

Talijanski brend Bottega Veneta ove je godine zasjeo na prijestolje svijeta mode osvojivši nagrade u gotovo svim kategorijama British Fashion Awardsa. Dizajner Daniel Lee unio je pravo osvježenje u brend i sve što lansiraju postane ogroman hit, a kako se čini, polako najavljuju i najnovije trendove u svijetu obuće u idućoj godini. 

U posljednjem lookbooku talijanskog modnog brenda jedan je odjevni komad privukao posebnu pozornost.

Riječ je o natikačama s otvorenim prstima koje neodoljivo podsjećaju na instant noodle, odnosno kineske rezance (ili na frizuru Justina Timberlakea iz '98.), što su odmah prepoznali na popularnom Instagram profilu @diet_prada. Cipele su dostupne u dvije nijanse i to upravo u onima u kojima viđamo i rezance - svijetlo bež i tamnožute. 

 

via GIPHY

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".