Sandale i krzno, trenirka i štikle... pogledajte što za jesen savjetuju modni urednici

Trendovi koje će rijetko tko isfurati
Vidi originalni članak

Prvi je dan rujna i ljeto i ljetne kombinacije polako ostavljamo iza nas i počinjemo se pripremati za hladniju sezonu. Ipak, to što su topli dani polako iza nas ne znači da se trebamo odreći svih ljetnih komada, već ih možemo fantastično ukomponirati u jesenske odjevne kombinacije. Modni su urednici predložili desetak outfita koji će odlično funkcionirati u nadolazećem razdoblju. 

Krzno i sandale

To što je ljetu došao kraj ne znači nužno da sandale morate staviti na dno ormara - obujte zanimljive čarape i kombinirajte s krznom. Jedno je sigurno: nećete proći nezamijećeno! 

Suknje od tila s trapericama

Suknja od tila sama po sebi izgleda fantastično, no noseći je sa skinny trapericama styling podižete na sasvim novu, trendi razinu. 

Kombinezon i bomberica

Bomberica je definitivno komad koji nam se uvukao u ormare i ne možemo zamisliti jesen bez nje, a noseći je s kombinezonom postići ćete prizvuk sedamdesetih godina prošlog stoljeća! 

Neonske boje

Čini se kako su Balenciagine čizme u jarkim bojama IT komad za jesen - kombinirajte ih se nautralnim tonovima poput bež balonera i crnog kožnjaka kako bi dobili na ravnoteži između statement basic komada. 

Pojasne torbice

Nakon popularnosti, dugo su vremena bile omražene, no sudeći prema pistama velikih dizajnerskih imena poput Chanela, Prade, Guccija i Louis Vuittona, čini se kako su nam se ipak vratile. A o tome koliko su popularne, dovoljno govori outfit Kendall Jenner koja se od svojih modela ne odvaja...

Ljetna haljina i bunda

Omiljene ljetne haljine možete nositi i u jesenskoj varijanti: preko nje prebacite kardigan ili vestu, a u hladnijim danima dodajte kožnjak ili bundu. Stylish efekt zajamčen! 

Trenirka i štikle

Čini se kako "lijeni izgled" nikad nije bio popularniji, no sad se nalazi na novoj razini. Modni stručnjaci preporučuju da kombinirate trenirku i štikle i time od sportskog odjevnog predmeta napravite komad koji je "dozvoljen" za svaki dan. 

Naglasak na naušnicama

Ispod teških vesti i džempera teško da će lančići doći do izražaja pa naglasak stavite na - naušnice. Neka bude raskošno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".