Sandale i čarape? Nevena Rendeli stylish je trudnica koja može i to isfurati

Ovaj nepopularan spoj na njoj izgleda odlično!
Vidi originalni članak

Povodom predstavljanja novog i poboljšanog Somat Golda, nesvakidašnji ambijent Kuglane postao je mjesto odvijanja jednog sasvim drugačijeg kulinarskog susreta u kojoj su začini vodili glavnu ulogu. Daleko od gradske gužve, u šumi Parka Grmoščice, brojni gosti naučili su kako svaki začin može oplemeniti i jelo i najpopularnije piće današnjice – gin tonic. Među njima je bila i Nevena Rendeli za koju možemo reći da je baš stylish trudnica.

Odlučila se za crno od glave do pete no na njoj to nije izgledalo nimalo dosadno, zahvaljujući neobičnim detaljima - isfurala je omražen trend, čarape i sandale, a spoj je izgledao baš cool. Pokazala je i zašto svaka žena u ormaru treba imati malu crnu haljinu, a sve zaokružila mini šljokičastom torbicom i crvenim ružem.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".