Samo za najhrabrije: biste li nosile ove Zarine gležnjače i balerinke?

Biste li ih nosile?
Vidi originalni članak

Došla je nova Zarina kolekcija za jesen, a primijetile smo kako je prepuna neobičnih modela cipela. Među njima smo pronašli i dva para koja si jako sliče, a riječ je o gležnjačama i balerinkama - oba modela napravljena su na istu "foru", odnosno od lakirane kože, idu u "špic" te su na vezanje. 

Polučizmice imaju široku blok petu i patentni zatvarač sa strane, a visina potpetice je 5 centimetara što ih čini odličnim i praktičnim izborom za svakodnevne obveze, osobito jer će i najjednostavnijem stylingu dati dozu elegancije. Njihova je cijena 549 kn.

Njihova verzija za suhe i toplije dane su balerinke otvorene pete s kontrastnim vezicama. Također su napravljene od kože te imaju savitljiv petni dio. Ako ove neobične cipele odlučite dodati u svoju kolekciju, trebat ćete izdvojiti 349 kuna! 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".