Samo je jedna - košulja

Odjevni komad kojeg obožavaju sve generacije, evo i zašto...
Vidi originalni članak

Moramo priznati da ju vrlo češto vrlo nepravedno zapostavimo, a ona je je jedan od onih komada odjeće koji je preživio baš sve trendove i koja se s godinama udomaćila u ormarima većine nas. Riječ je, naravno, o klasičnoj košulji. Sam tron ponosno drži ona bijela, ali i njezine inačice poput svjetlo plave i one u zemljanim tonovima itekako su joj za petama.

Kažu da ne postoji ništa seksepilnije od žene u muškoj košulji, ali ona je puno više od toga, jedinstven komad kojeg je moguće stilizirati na bezbroj načina i tako pokazati njezino sasvim novo lice; od najležernijih stylinga do vrlo sofisticiranih, seksi elegantnih izdanja.

Iako se na prvi pogled čini kako s njom nema mnogo eksperimentiranja, zaista nije tako. Dajte si mašti na volju, kopčajte ju na ljeđima, otkrijte ramena, zavežite rukave oko struka i napravite originalan top. Začudit ćete se kako dobro izgleda... A sad, ako nemate svoju, trk u ormar dragog, neće ni primjetiti da mu jedna nedostaje, ali će svakako primijetiti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".