Salma Hayek zablistala je u crvenoj, kožnoj haljini Alexandera McQueena koja je istaknula njezinu figuru

Salma Hayek oduvijek je bila poznata po svom izvanrednom smislu za modu i eleganciju.
Vidi originalni članak

Najnoviji izgled Salme Hayek pokazuje oštriju stranu njezinog bezvremenskog stila. Naime, najnovija zvijezda serije Black Mirror podijelila je svoj prekrasan izgled s nedavnog putovanja u Pariz, gdje je pratila supruga François-Henrija Pinaulta na večeri povodom proslave desete godišnjice francuskog modnog konglomerata Kering. 

Hayek je za tu prigodu odjenula crvenu kožnu haljinu Alexandera McQueena koja je otkrila njezinu zavidnu figuru. Haljina midi duljine sadržavala je asimetričan dekolte s otvorenim ramenima i pripijenu siluetu.

Glumica je dodala par srebrnih sandala s remenčićima, a njezini dodaci uključivali su veliki dijamantni prsten i svjetlucave naušnice, također s potpisom Alexandera McQueena. Nosila je kosu skupljenu u sofisticiranu punđu i upotpunila izgled tamnim nude ružom u stilu 90-ih.

Glumica je protekli tjedan provela s nekoliko sjajnih pojavljivanja na crvenom tepihu. Prisustvovala je drugoj godišnjoj večeri Caring for Women Zaklade Kering u New Yorku. Izgledala je nevjerojatno u grimizno crvenoj haljini s halterima potpuno prekrivenoj svjetlucavim šljokicama, koja je uključivala tanke naramenice i mali V izrez. Dodala je dugačku pravokutnu clutch torbicu od crnog najlona, ​​blistave dijamantne naušnice i par crnih sandala s remenom.

Pojavila se i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje je prisustvovala premijeri El Sabor de la Navidad u kazalištu Royal Alexandra. Hayek je odlučila odjenuti prekrasnu haljinu boje slonovače s pripijenim steznikom bez rukava, tkaninom koja se prelijeva preko struka i dugim šlepom. Dodala je pravokutni menta zeleni clutch s odgovarajućim ledeno-plavim i bijelim šljokicama i zlatnom opremom.

Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu 'reciklažu' i zabljesnula u elegantnom bež kompletu
Zgodna dama u fantastičnoj kombinaciji za prijelazno razdoblje: 'Obožavam miksati uzorke'
Divna Maja u stajlingu kojem ne možemo pronaći manu: Ukradite ideju zadnjih ljetnih dana

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".