Sad je zadnji trenutak: Odaberite savršen kupaći prema obliku tijela!

Kupovina kupaćeg kostima definitivno spada u "teže" vrste shoppinga
Vidi originalni članak

Uz sve prednosti koje nam ljeto donosi, tu je i jedna njegova negativna strana, barem što se tiče odlaska na plažu - odabir idealnog kupaćeg kostima. Na samu pomisao isprobavanja nekoliko (desetaka) modela, oblije nas znoj i poželimo jednostavno odjenuti onaj koji nosimo već godinama i za koji znamo da nam dobro pristaje. Ako se ipak odlučite na ovu vječnu borbu, pročitajte naših nekoliko savjeta pomoću kojih će borba biti manje bolna. Osim lakše strane posla, odabira boje i uzorka, važno je odabrati pravi model, a on ovisi isključivo o obliku našeg tijela pa pri kupovini trebate obratiti pozornost na idućih nekoliko stv ari.

Malena guza

Dame s malom stražnjicom prave su sretnice jer ova modna sezona ide njima na ruku - volančići, nabori i jarke boje stvorene su za njih jer će pojačati njihov volumen 

Pješčani sat

Ako je vaša građa slična onoj Kim Kardashian, naglasite atribute, istovremeno im pružajući dobru potporu. Budite pažljive s odabirom printeva jer se isti mogu rastegnuti po oblinama. Također, izbjegavajte tanke trakice na grudnjaku i gaćicama. 

Građa poput jabuke

Često nam se čini da nema šanse da na plaži sakrijemo trbuščić, međutim, taj je problem jako lako riješiv. Dovoljno je tek odabrati jednodijelni kupaći koji ima peplum, nabor ili veći izrez na prsima. Ako niste pobornica jednodijelnih kostima, odaberite retro kupaći visokog struka! 

Atletska građa

Bez obzira jeste li tako prirodno građene ili ste cijele godine trenirale za ovakvo tijelo, vrijeme je da ga pokažete! Izaberite izrazito ženstvene modele koji će stvoriti iluziju oblina, a naglasiti noge. Dobra je odluka izbjegavati bokserice i kostime bez oblika. 

Male grudi

Ako nosite A ili B košaricu, stavite naglasak na krojeve pa izaberite popularnu bananu ili kroj koji će podariti željeni volumen zanimljivim detaljima - nabori, volani, postavljene košarice ili mašnice! 

Velike grudi

Ako nosite C košaricu ili one veće od te, izrazito je važno paziti da grudnjak ipak potporu kako bi sve čvrsto stajalo. Izbjegavajte trakice, volane i nabore te birajte čvršće gornje dijelove.

Kruškolika građa

Budući da gornji i donji dio nisu jednaki, potrebno ih je vizualno ujednačiti. Za gaćice odaberite hipster model ili bokserice, a izbjegavajte bikini s trakicama. Naglasak stavite na gornji dio te se poigrajte bojama, košaricama i zanimljivim uzorcima! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".