Saborska zastupnica u suknji s najpopularnijim uzorkom koji baš nikad ne izlazi iz mode!

Marija Puh odabrala je suknju kariranog uzorka i spojila je s crnim komadima
Vidi originalni članak

Marija Puh, zahvaljujući svojim upečatljivim odjevnim kombinacijama, česta je gošća naše modne rubrike. Saborska je zastupnica odabrala još jedan outfit koji nije mogao proći nezamijećeno, a u njemu je kombinirala klasike i trendi komade.

Marija je odabrala crnu bluzu na preklop koja dobro pristaje različitim figurama i kombinirala je s kariranom suknjom koja po strani ima detalj u obliku zatvarača. Svake sezone novi uzorak postane broj jedan, no neki printevi jednostavno su vječni. To definitivno vrijedi za karirani uzorak s kojim se ne može pogriješiti, bilo da ga nosite na odjevnim komadima ili tek kao detalj. 

Look je zaokružila uskim čizmama sa sarama iznad koljena koje su već sezonama veliki hit među trendsetericama. Jednostavne su za kombiniranje i mogu se nositi u različitim prigodama, kao i uklopiti u različite stylinge. Outfit je zaokružila trendi naočalama, satom i nizom narukvica na ruci.

Jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica definitivno je Sabina Glasovac, a u galeriji možete pronaći njezina najbolja izdanja: 

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".