Saborska zastupnica prekršila dress code: Kratka haljina nije mogla ostati nezamijećena

Bez obzira na vremenske prilike i neprilike i visoke temperature u ovim mjesecima, mnoge tvrtke, a pogotovo javne ustanove i službe imaju određeni dress code.
Vidi originalni članak

Na trećoj sjednici Hrvatskoga sabora koja je održana danas pojavila se i zastupnica iz Radničke fronte, Katarina Peović, a s obzirom na odjevnu kombinaciju nije mogla proći nezamijećeno.

Peović se pojavila u crnoj haljini iznad koljena, koju je iskombinirala s crnim cipelama na petu. Haljina je ipak, kada su pravila poslovnog odijevanja u pitanju, prekratka, odnosno, minice nisu dio poslovnog modnog kodeksa.

Crnu haljinu s remenom ukombinirala je sa smeđom torbicom, crnim cipelama na petu, a držala se i pravila da se mora nositi zaštitna maska. 

 

 

Trebamo li se presvući u formalniju odjeću kad radimo od doma? Evo što o tome misle stručnjaci
Modna savjetnica o outfitu parlamentarke: "Kreacija ne bi bila dobra za Sabor, ali je za ovu priliku dobar odabir"
Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".