Sabina Glasovac zna kako kombinirati boje koje mnogi izbjegavaju i nosi detalj koji ne viđamo često

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je jednostavno, a efektno izdanje saborske zastupnice Sabine Glasovac.
Vidi originalni članak

Danas je održana konferencija za medije Kluba zastupnika SDP-a o temi "Problemi s početkom nastave" na kojoj su govorili zastupnici Sabina Glasovac i Domagoj Hajduković. I ovog nam je puta zapela za oko jednostavna, no upečatljiva odjevna kombinacija Sabine Glasovac koju prati epiteti i najbolje odjevene saborske zastupnice. Zamolili smo Dubravku Prpić Znaor, modnu urednicu i savjetnicu, da prokomentira ovaj styling za kišni utorak. 

- Kombiniranje crne i smeđe često može biti nespretno te ljudi imaju love-hate mišljenje o toj formuli, i to se može lako izvesti. Naime, kao što vidimo na ovom primjeru, idealno je kad je smeđa svijetila i uzorak kariran ili tanki prugasti, kako bi kontrast između crne i smeđe bio što konkretniji, rekla je Prpić Znaor. 

Savjetnica dodaje da je sklad postignut sličnim tonom sakoa i salonki koje su, kao klasičan basic model, osnova garderobe svake poslovne žene koja zna da su detalji bitni. 

- Zakrpe na rukavima na sakoima kroz povijest odijevanja nosili su intelektualci, profesio na fakultetima, iako je ovaj detalj nastao kako bi sačuvao rukav od "habanja", odnosno od trošenja. Ipak, danas je zakrpa vrlo stylish detalj te dolazi kao stilski moment koji jednostavnom sakou daje dinamičan moment. Često su zakrpe od kože, a najviše ih vidimo upravo na kariranim gornjim komadima. 

Outfiti Sabine Glasovac super su inspiracija za business kombinacije pa smo najbolje izdvojili u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".