Sabina Glasovac ponovno modno briljirala: Pogledajte što o stylingu kaže modna savjetnica

Čini se kako ova sabroska zastupnica rijetko pogriješi s modnim odabirom, bez obzira na to radi li se o kombinacijama za saborske klupe ili izvan njih
Vidi originalni članak

Na raspravi o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicama pozornost je plijenila Sabina Glasovac koja se pojavila u još jednom odličnom outfitu. 

Modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ovo saborsko izdanje:

Tričetvrt hlače su jedan od onih odjevnih predmeta koje mnogi izbjegavaju, jer vizualno skraćuju noge. No, gospođa Glasnovac to zna, stoga ima visoke potpetice, kako bi povisila svoju figuru. Pošto su hlače kockastog motiva, sve ostalo je jednobojno, crno.

Dodaje da, kad se bolje pogleda, košulja ima falde, a torba volane pa se stoga na ovoj, na prvu minimalističkoj kombinaciji, ipak događa neka kreativna igra.

Kaže da je jako dobra jer se na crnu podlogu može staviti svašta ukrasnog.

Žene koje se često ili isključivo odijevaju u crnu, znaju kako razbiti monotoniju te neboje – raznim efektima na teksturi, a možda i nekom 3D aplikacijom… Imaju niz mogućnosti i kroz modne dodatke te slojevito odijevanje. Iako, treba paziti ako sve skupa ne bi izgledalo previše tmurno, jer crna nas može itekako postarati.

Prpić Znaor rekla je da se dašak živosti može dodati detaljem, primjerice zlatnim satom ili torbom sa zlatnim lancem. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".