Sabina Glasovac odabrala plavu suknju i efektan sako, evo kako ovo jesensko izdanje komentira modna savjetnica

Stajling Sabine Glasovac u kojem su glavnu riječ vodile nijanse plave boje, prokomentirala je savjetnica Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

Danas je u Saboru nastavljena 4. sjednica Hrvatskog sabora, a Sabina Glasovac danas je odabrala odjevnu kombinaciju u kojoj glavnu riječ vode nijanse plave boje.

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih saborskih zastupnica koja svakoj business kombinaciji doda i vlastiti potpis, a njezin outfit prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica. 

- Kostim je jedna od onih praktičnih modnih formula - sako plus suknja uvijek je dobra ideja! No, u taj stilski format ulaze i kombinacije boja i uzoraka, a ovo je dobar primjer kako uskladiti suknju i blejzer kad nisu iz istog kompleta. Jedan od tih komada ima više nijansi, drugi samo jednu od njih, pojašnjava Prpić Znaor i dodaje da se ova jednostavna formula može primijeniti i na odijela, odnosno kombinacije hlača i sakoa. 

- Što se tiče boje, plava je slavna u svijetu bizniac, a ovakve, osvježavajuće nijanse vedrog neba, svakako su dobrodošle u danima sivila i magle, zaključila je savjetnica. 

Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih saborskih zastupnica, a njezina odlična izdanja pogledajte u galeriji

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Najcool mama sa špice! Spojila je uzorke koje se mnogi ne bi usudili kombinirati, a nosi i najpopularnije čizme sezone
Magistra kineziologije u odličnom bakinom kaputu starom 40 godina: 'Nakon bake, nosila ga je mama, a sad sam ja na redu'
Ljepotica sa špice zna s kojim odjevnim komadima ove zime jednostavno - nema greške!
Nose se puf-vjetrovke, komad koji istovremeno jako grije i izgleda baš stajliš

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".