Sabina Glasovac odabrala mini haljinu i čizme iznad koljena: "Kreacija ovog tipa idealna je za večernji izlazak"

Modna savjetnica prokomentirala je ovo saborsko izdanje
Vidi originalni članak

Za petak u Saboru Sabina Glasovac odabrala je crno-bijelu haljinu ičizme iznad koljena, a styling je upotpunila decentnim naušnicama. Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica, prokomentirala je ovo izdanje:

Haljina koju ovdje vidimo ima tipičan empir kroj, koji je inspiriran haljinama iz 19. stoljeća. Rez tik ispod prsa činio je figuru višom, što je dojam i u ovom slučaju. No, gospođa Glasovac bira kratku varijantu, a ispod kombinira visoke čizme te pritom uspješno koristi još jedan trik kako produljiti noge. Čini se da je netko savladao mnoge modne lekcije iz „produživanja siluete“!

Ipak, dodaje da ova haljina ima i infantilan karakter te bi bila prikladnija da ima kragnu jer ovako previše podsjeća na odjeću lutkica, a Sabor nije mjesto za haljine koje asociraju na odjeću igračaka. 

Dubravka je zaključila:

Crno-bijeli motiv je vječan, s njime nema greške, jer OP-ART popularan je motiv još od šezdesetih, naročito na super-kratkim haljinama. Kreacija ovog tipa idealna je za večernji izlazak, njezin A kroj naprosto vapi za plesnim podijem!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".