Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ljetno izdanje SDP-ove zastupnice Sabine Glasovac, poznate po odličnom stilu
Vidi originalni članak

U Saboru je održana konferencija za medije Kluba zastupnika SDP-a na kojoj je sudjelovala i Sabina Glasovac, zastupnica koju često proglašavaju najbolje odjevenom u saborskim klupama, a odlična je inspiracija za poslovno odijevanje, osobito ako volite pomaknutu klasiku.

Ovog je puta odabrala kombinaciju zelene i plave, a evo što je o outfitu rekla modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor:

- Super kombinacija nijansi daje neku posebnu stilsku energiju, a opet se radi o dvije nijanse koje su po tonalitetu slične. Naime, kombiniranje boja, pa i pastela, lako je kad boje imaju istu svjetlinu. Ovo nas podsjeća na lekciju iz likovnog koju smo svi učili u osnonoj školi, iz čega proizlazi modni pravilo lakšeg kombiniranja odjeće u boji. 

Modna je savjetnica dodala da su hladne nijanse plave i zelene simbol fine elegancije, a sve je skupa skladno i radi kroja haljine koji je bazičan i bez ukrasa.

- Marama i salonke sličnog tona daju ravnotežu i lijepo zaokružuju kombinaciju, zaključila je Prpić Znaor. 

Još njezinih odličnih kombinacija možete pogledati u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Kakve su modne kombinacije dame odabrale za izbornu noć? Glasovac i Peović vole crvene nijanse, a Selak uzorke
Sabina Glasovac zna kako kombinirati boje koje mnogi izbjegavaju i nosi detalj koji ne viđamo često
Modno nepogrešiva Glasovac odabrala ženstvenu haljinu, odličnu za poslovne prilike; jedan detalj može promijeniti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".