Sabina Glasovac i gradonačelnica Zlatara u efektnim proljetnim kombinacijama: 'Do sada niti jednom nisam obula tenisice u Sabor'

Saborsku zastupnicu i gradonačelnicu Zlatara na špici uhvatio je naš fotograf Goran Čižmešija, a političarke su nam ispričale nekoliko detalja o svom stilu.
Vidi originalni članak

Sabina Glasovac ima neslužbenu "titulu" najbolje odjevene saborske zastupnice. Njezini su stajlinzi odlična inspiracija za poslovno odijevanje, a nedavno ju je naš fotograf Goran Čižmešija ulovio na zagrebačkoj špici u pratnji gradonačenice Zlatara Jasenke Auguštan-Pentek, a za Divu su otkrile detalje o svojim outfitima.

Iako zastupnicu najčešće imamo prilike vidjeti u bojama, ovaj puta uhvatili smo je u vječnoj crnoj i bijeloj kombinaciji, klasiku s kojom nikad nema greške.

- Ova kombinacija mi je prva pala pod ruku. Ovo mi je malo neformalniji outfit, službeno moram ipak biti malo uniformirana. Sabor ima neka svoja nepisana pravila i trudim ih se pridržavati, biti formalno odjevena, ali istodobno i dati malo svoje osobnosti - otkrila je Glasovac.

I, kako sama kaže, najčešće nosi monokromatski stil, ali ponekad nosi i nešto šareno, volim  boje i uzorke, pogotovo u proljeće i ljeto. Rado nosi i trenirke i tenisice, ali nosi ih ako se taj dan osjeća za nešto ležernije i udobnije.

- Do sada niti jednom nisam obula tenisice u Sabor, ali ima kolega koji ih i tamo nose. Osobno se tamo ne bih dobro osjećala u tenisicama. Jednom sam odjenula traperice, pa je to izazvalo reakcije nekih novina u stilu „Došla je u zabranjenom komadu“, iako muške kolege redovito dolaze u trapericama i njih se ne vidi i ne komentira zbog toga. Moje traperice su bile tamne i na prvu se nije vidjelo da su traperice. To su ta dvostruka mjerila za žene i muškarce - objasnila je.

S druge strane, Auguštan-Pentek odlučila se za proljetnu kombinaciju punu svjetlih i jarkih boja. Tako je gradonačelnica Zlatara oduševila u dugačkoj haljini svijetle ciklama boje te laganoj bijeloj jakni.

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer je proljeće, pa da se malo odmaknem od crne boje koju zimi najčešće nosim. Uzorke rijetko nosim, a ako ih nosim, onda su to decentni. Ovo mi je ležeran poslovni look. U slobodno vrijeme nosim trenirke i tenisice, čak ponekad u njima dođem u grad. Na posao u ured ne nosim tenisice i traperice, ali ako imam neki terenski rad, primjerice, obilazak gradilišta, onda znam obuti tenisice - otkrila je Auguštan-Pentek.

Narančasta, plava, zelena... Jarke boje su in i ovoga proljeća, a mi vam donosimo najbolje komade iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Teksturirani bustier top 29,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače s prorezom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina s prorezom 12,95 EUR FOTO: Zara Kardigan od strukiranog pletiva 39,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna 59,95 EUR FOTO: Zara Duga teksturirana suknja 45,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Sako smoking stila s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Sako od pikea s preklopom 49,95 EUR

Pet najvećih trendova kod haljina za vjenčanje koji će biti najpopularniji u proljetnoj i ljetnoj sezoni
Postoji jedan razlog zašto osjećate da vam je kosa masna i nakon pranja; evo kako ga riješiti
Mirisi s kojima nema greške: Za ove parfeme kažu da su najbolji izbor ovog proljeća

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".