Sabina Glasovac i Blaženka Divjak su najstylish dame u Saboru: Koja ima bolji outfit?

Nas su obje osvojile odjevnim kombinacijama!
Vidi originalni članak

O stilu Sabine Glasovac i Blaženke Divjak pisali smo već nebrojeno puta. No, to je sasvim zasluženo s obzirom na to da ove dvije dame stvarno znaju odabrati odjevnu kombinaciju koja istovremeno poštuje dress code te izgleda trendi.

SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac skinny traperice kombinirala je uz trendi sako koji kombinaciji daje dašak pariškog chica, a sve je zaokružila s lakiranim balerinkama.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak crno od glave do pete osvježila je sakoom jarko narančaste boje koji je kao stvoren za ove proljetne dane, a uskladila ga je s nijansom ruža. Moramo priznati, odlično joj pristaje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".