Sabina Glasovac najbolje je odjevena dama u Saboru i sve zastupnice od nje mogu učiti, evo i zašto!

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je najnoviju kombinaciju u koju je zastupnica unijela dozu muških detalja
Vidi originalni članak

Sabina Glasovac definitivno je jedna od najbolje, ako ne i najbolje odjevena dama u saborskim klupama. I početkom ovog tjedna zablistala je u jednostavnoj, ali jako stylish kombinaciji, a mi smo zamolili modnu urednicu i savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira njezin styling.

Dubravka kaže kako se vidi da Glasovac voli trend culottes hlača koje su obilježile godinu na izmaku:

Bile su ljetni hit, no njihova vladavina traje i dalje. Iako vizualno skraćuju noge, a time i figuru, ovdje su dobro skombinirane sa salonkama u špic, pošto noga u visokoj potpetici uvijek djeluje elegantnije.

Kaže kako je gornji dio odjevne kombinacije obilježila leptir-mašna, još jedan dobar izbor:

Masculine detalji u kombinaciji sa ženstvenim hlačama itekako su dobrodošli. Ovo je primjer stilske ravnoteže, tako da čak ni ta mašna, inače simbol smokinga, ne djeluje previše. Sve skupa zaokružila je košulja u nebeskom tonu plave - siguran odabir, svakome pristaje, nenametljiva je i uvijek poslovna.

Dubravka kaže kako je ležerna siuleta, ništa preusko i pretjerano, vrlo moderna jer je volumen u brojnim trendovima posljednjih godina dosta prisutan:

Na košulju ide, pretpostavljam, sako – ovdje je idealna neka strukirana forma, kako bi opet dala dojam ženstvene siluete, upravo radi širokih hlača. Ako je, naime, donji dio dosta lepršav, u gornjem djelu dobro je naglasiti struk: Na taj način figura djeluje skladnije, a opet nije pretjerana.

Zaključila je da poslovno odijevanje zahtijeva stilsku ravnotežu te pretjerano naglašenim detaljima ovdje jednostavno nije mjesto!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".