Sa svevremenskom elegancijom nema greške: 'Volim neutralne boje i čiste linije, tek ponekad odjenem i neki uzorak'

Goran Čižmešija prošlog lipnja je nekoliko dana proveo u Rovinju iz kojih je donio odlične modne priče. Među njima je i ona s poduzetnicom Monikom.
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija zagrebački je asfalt prošlog lipnja na kratko zamijenio istarskom obalom i u Divu doveo najstališ prolaznike iz Rovinja. Gotovo svi akteri rovinjskih priča bili su stranci, a jedna od njih je i poduzetnica Monica koja nas je osvojila svojom svevremenskom elegancijom i kombinacijom kojoj je teško pronaći manu. Rado smo se prisjetili Monicinog stajlinga jer njezine modne ideje prepisujemo i ovog ljeta.

Lepršava je, lagana, klasična i kao stvorena za dugo, toplo ljeto pred nama. 

– Dolazim iz Italije. Volim neutralne boje i čiste linije. Ponekad odjenem i neki uzorak, ovisno o tome kako se osjećam – rekla je tada Monica za Divu i gradom prošetala u plisiranoj haljini koja u toploj sezoni može poslužiti od jutra do mraka jer je svestrana, lako se kombinira i prkosi visokim ljetnim temperaturama. 

Struk je naglasila remenom s efektnom kopčom, a notu elegancije u sebi su nosili i modni dodaci koje je Monica izabrala. Prekrasnim Rovinjem prošetala je u natikačama koje ne izgledaju nimalo obično zahvaljujući detalju zlatnog lanca, a stajling je upotpunila metalik clutch torbicom, idealnim izborom kad ne mroate nositi puno stvari, već samo trebate chic detalj za zaokružiti stajling.

Chic sandale na petu koje podižu svaku kombinaciju i daju joj trendi prizvuk:

FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 35,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 49,99 € FOTO: Mango 99,99 € FOTO: Mango 59,99 €

Haljina poput njezine stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura: 'Ova mi se kombinacija učinila ljetna, ležerna i brza za odjenuti'
Stajliš cure rado nose čizme i ljeti! Pogledajte kako ih kombinira svestrana studentica, glumica i poker igračica
Rjeđe perite kosu, pazite na količinu šampona i regeneratora... Isprobajte savjete s kojima će se kosa manje mastiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".