Sa svevremenskom elegancijom nema greške: Talijanska poduzetnica gradom je prošetala u besprijekornom izdanju

Goran Čižmešija u lipnju je nekoliko dana proveo u Rovinju iz kojih je donio odlične modne priče. Među njima je i ona s poduzetnicom Monikom.
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija zagrebački je asfalt u lipnju na kratko zamijenio istarskom obalom i u Divu doveo najstališ prolaznike iz Rovinja. Gotovo svi akteri rovinjskih priča bili su stranci, a jedna od njih je i poduzetnica Monica koja nas je osvojila svojom svevremenskom elegancijom i kombinacijom kojoj je teško pronaći manu. Rado smo se prisjetili Monicinog stajlinga jer njezine modne ideje rado prepisujemo. 

Lepršava je, lagana, klasična i kao stvorena za dugo, toplo ljeto pred nama. 

– Dolazim iz Italije. Volim neutralne boje i čiste linije. Ponekad odjenem i neki uzorak, ovisno o tome kako se osjećam – rekla je tada Monica za Divu i gradom prošetala u plisiranoj haljini koja u toploj sezoni može poslužiti od jutra do mraka jer je svestrana, lako se kombinira i prkosi visokim ljetnim temperaturama. 

Struk je naglasila remenom s efektnom kopčom, a notu elegancije u sebi su nosili i modni dodaci koje je Monica izabrala. Prekrasnim Rovinjem prošetala je u natikačama koje ne izgledaju nimalo obično zahvaljujući detalju zlatnog lanca, a stajling je upotpunila metalik clutch torbicom, idealnim izborom kad ne mroate nositi puno stvari, već samo trebate chic detalj za zaokružiti stajling.

Tražite li haljinu koju možete nositi od jutra do mraka, obratite pozornost na detalje koje smo izdvojili u galeriji

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 849,90 kn FOTO: Massimo Dutti 949,90 kn FOTO: Massimo Dutti 679,90 kn FOTO: Reserved 459,90 kn FOTO: Reserved 359,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Reserved 99,90 kn FOTO: Reserved 259,90 kn FOTO: Zara 279,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn

 

Voli second hand i buvljake te fantastično nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'

Rado je nosi u ljetnim danima: Nini Badrić odlično pristaje haljina za koju kažu da laska svakoj figuri

Udobne i lako se kombiniraju: Ako u kolekciju dodate cipele kakve nosi lijepa ekonomistica, sigurno nećete pogriješiti

Jednostavno, a elegantno i za čistu modnu peticu: Osvojila nas je osmijehom i besprijekornom kombinacijom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".