Sa svevremenskom elegancijom nema greške: 'Obula sam nove sandale, a ova haljina mi najbolje ide uz njih'

Goran Čižmešija je nekoliko dana proveo u Splitu iz kojih je donio odlične modne priče. Među njima je i ona s divnom Anom
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija zagrebački je asfalt na kratko zamijenio jadranskom obalom i u Divu doveo najstališ prolaznike iz Splita. Gotovo svi akteri splitskih priča bili su odlično odjeveni, a jedna od njih je i studentica farmacije Ana Tičinović koja nas je osvojila svojom svevremenskom elegancijom i kombinacijom kojoj je teško pronaći manu.

– Rodom sam iz Livna, ali živim u Splitu. Danas mi je došlo da se sredim. Obula sam nove sandale, a ova haljina mi najbolje ide uz njih. Ljeto nosim svijetle i žive boje, a zimi tamne i neutralne tonove. Više volim ravnu obuću – otkrila nam je Ana.

Isfurala je bijelu midi haljinu s cvjetnim dezenom. Lepršava je, lagana, klasična i kao stvorena za dugo, toplo ljeto pred nama. Može poslužiti od jutra do mraka jer je svestrana, lako se kombinira i prkosi visokim ljetnim temperaturama.

Notu elegancije u sebi su nosili i modni dodaci koje je Ana izabrala. Prekrasnim Splitom prošetala je u sandalama koje ne izgledaju nimalo obično zahvaljujući detaljima traka za vezanje, a stajling je upotpunila bijelom torbicom, idealnim izborom kad ne morate nositi puno stvari, već samo trebate chic detalj za zaokružiti stajling.

Veliki šoping vodič: Na second hand platformama pronašli smo odlične dizajnerske komade po pristupačnijim cijenama!

FOTO: Vinted Prada haljina, 28,46 eura FOTO: Vinted Prada suknja, 47,43 eura FOTO: Vinted Isabel Marant bluza, 35,34 eura FOTO: Vinted Isabel Marant haljina, 118,35 eura FOTO: Vinted Gucci haljina, 165,78 eura FOTO: Vinted Chanel mokasinke, 70 eura FOTO: Vinted Yves Saint Laurent traperice, 42,69 eura FOTO: Vinted Yves Saint Laurent sako, 35,58 eura FOTO: Vinted Yves Saint Laurent haljina, 118,58 eura FOTO: Vinted Dior haljina, 118,35 eura FOTO: Vestiaire Collective Manolo Blahnik salonke snižene s 550 na 190 dolara FOTO: Vestiaire Collective Zimmerman haljina snižena sa 425 na 220 dolara FOTO: Vestiaire Collective Aquazzura štikle snižene s 550 na 225 dolara FOTO: Vestiaire Collective Louis Vuitton mala torbica snižena s 825 na 230 dolara FOTO: Vestiaire Collective Dior sandale snižene s 550 na 180 dolara FOTO: Vestiaire Collective Zimmermann ljetna haljina snižena sa 525 na 154,10 dolara FOTO: Vestiaire Collective Tory Burch kožna torbica snižena sa 495 na 185 dolara FOTO: Vestiaire Collective Louis Vuitton clutch snižen s 285 na 190 dolara FOTO: Vestiaire Collective Alaïa haljina snižena sa 450 na 211 dolara FOTO: Vestiaire Collective Manolo Blahnik sandale snižene s 365 na 116 dolara

'Šešire podjednako nosim i preko ljeta i preko zime, a od obuće preferiram elegantnu i ženstvenu'
Sandale kakve nosi vizažistica obilježile su i ovo ljeto: 'Volim nositi i razne uzorke, ali ne pratim previše trendove'
Koliko se često zapravo trebate šišati s obzirom na dužinu kose kako bi bila zdrava i njegovana?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".