Sa šljokicama, ručni rad, vintage model... Kakvu haljinu odabrati prema horoskopskom znaku?

Provjerite što kaže horoskop i kakva se haljina povezuje s vašim znakom
Vidi originalni članak

Haljina, bila lepršava, mini ili posuta šljokicama, zaštitni je znak ljeta. Biramo je rado za svaki dan ili posebne prigode, no jeste li ikad razmišljali kakvu haljinu odabrati - prema horoskopskom znaku? Glamour je sastavio popis uz koji ćete se sigurno zabaviti, a provjerite, možda je "horoskopska" haljina baš ona idealna za vas. 

JARAC  - vintage haljina iz nasljedstva

Jarci su opisani kao ambiciozni i uporni, no kad je stil u pitanju, prevladava praktičnost. Jarci preferiraju capsule garderobu, znaju što vole i točno znaju gdje to kupiti. Ipak, slabost su im svevremenski, vintage komadi koji se ne mogu pronaći na svakom kutku i mala je šansa da će ih na još nekome zamijetiti. 

VODENJAK - ručno rađena haljina

Vodenjaci su opisani kao kreativni, originalni i slobodni, što postaje očito kad se zaviri u njihovu garderobu. Odvažni uzorci, komadi rađeni po mjeri i zanimljivi detalji prevladavaju njihovim ormarom, a kad su u pitanju haljine, kažu kako vodenjaci vole podržati male brendove i okrenuti se ručno rađenom dizajnu. 

RIBE - lepršava haljina za plažu

Opisuju ih kao znak koji je najsretniji uz more pa Ribe naginju "bosonogoj" estetici. Najradije biraju komade koje je lako nabaciti preko kupaćeg kostima, a tu se ističu dugačke, lepršave haljine s raskošnim uzorcima. 

OVAN - haljina iz limitirane kolekcije

Ovni su ljubitelji trendova, ali vole i one komade za koje postoji lista čekanja, komade iz limitiranih kolekcija za koje znaju da ih neće svi imati. Osim toga, vole otkrivati i manje, ne toliko popularne brendove koje preferiraju više od "razvikanih" imena. 

BIK - svevremenska dizajnerska haljina

Neki će reći da ništa nije dovoljno dobro za izbirljive Bikove, no svoj idealan komad uvijek će pronaći među luksuznim komadima koje prati i svevremenska elegancija. Vole raskošne tkanine i komade koji odolijevaju prolaznosti trendova, u formama koje nikad neće izaći iz mode. 

BLIZANCI - svestrani modeli

Blizanci vole statement komade i ne boje se upečatljivih printeva, no radije biraju svestrane komade koji se mogu nositi na više načina, ovisno o prigodi. Tako će najradije odabrati haljinu koja se može nositi uz sandale s potpeticom i clutch torbicu ili uz tenisice i ruksak. 

RAK - haljina cottagecore stila

Kažu kako Rakovi preferiraju udobnost, no to ne podrazumijeva isključivo i trenirke. Vole odabrati i ženstvene komade u vintage stilu, a opisuju ih i kao ljubitelje aktualnog cottagecore trenda koji se ističe pastelni bojama i nježnim naborima na haljinama. 

LAV - haljina kojom će se istaknuti

Kombinacije koje biraju Lavovi nikad ne mogu proći nezamijećeno pa kažu kako se vole istaknuti jarkim bojama i zanimljivim detaljima. Vole odijevanje za posebne prigode, no nisu nužno zainteresirani isključivo za trendove, a njih vole kad u kombinaciju treba ubaciti statement dodatak. 

DJEVICA - održivost na prvom mjestu

Opisuju ih kao pouzdane i marljive, s perfekcionističkim sklonostima. Kad je u pitanju moda, razmišljaju u smjeru održivosti pa biraju inovativne tkanine i održivu modu.

VAGA - haljina koja prati figuru

Kažu kako vole mekane tkanine s teksturom koje prate liniju tijela, no ne preferiraju uvijek igru na sigurno pa će ponekad eksperimentirati s bojom ili natpisom, pod uvjetom da ne izađu previše iz zone udobnosti. 

ŠKORPION - jednostavna seksi haljina 

Ne zanimaju ih previše jarke boje ili volani, već biraju suptilnije komade, minimalističke linije i prigušene nijanse. To je najčešće model u crnoj boji, a ovog su ljeta hit i haljine s efektnim izrezima. 

STRIJELAC - šljokičaste haljine

Strijelci vole šljokice na svemu, a kažu kako u odijevanju preferiraju i dozu boho-stila. Rado biraju efektne modele posute šljokicama koji krojem zadržavaju notu ležernosti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".