Sa samo par komada do stajlinga bez mane: Natikače poput njezinih hit se već godinama

Kombinaciju suknje i prsluka nadopunila je mini-torbom i popularnim natikačama koje su veliki hit među ljubiteljicama mode
Vidi originalni članak

Omiljena ljetna (ne)boja definitivno je bijela! Jednostavna je za kombiniranje, a savršeno ističe i preplanulu put pa je mnogi biraju u svojim svakodnevnim kombinacijama. To je i jedan od razloga zašto ga je odabrala Ivona Kasa, ekonomistica koja nas je već mnogo puta oduševila svojim smislom za modu, a sad smo se prisjetili još jednog stajlinga bez greške, od proplog lipnja. 

– Vratila sam se s mora, a i pravi je ljetni dan pa sam odjenula bijelo da se istakne preplanula put, a uz to su i udobni komadi – ispričala je tada simpatična Ivona našem Goranu Čižmešiji i pozirala mu u centru Zagreba.

Ivona je isfurala stajliš spoj lepršave bijele suknje i prsluka. Takav je komad jedan od posljednjih modnih hitova, a ekonomistica je pokazala da se, osim uz hlače, može kombinirati i uz suknje, što izgleda jako cool. Dugo smo takav prsluk gledali samo kao dio muškog odijela, a sad se preselio u ženski ormar, i to u formi efektnog topa.

Bijelom outfitu dodala je komade u kontrastnoj crnoj boji i postigla chic izgled. Mini-torba ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling, dok su natikače kakve nosi apsolutni ljetni hit već godinama. Popularizirao ih je luksuzni brend Hermes, a dizajnerskim su se modelom inspirirale mnoge high street kuće i u svojim kolekcijama ponudile pristupačnije varijante.

Sezona vjenčanja u punom je jeku, a mi vam donosimo najbolje salonke koje će podići cijeli stajling: 

FOTO: Mango Metalik cipele na visoku potpeticu 29,99 € FOTO: Mango Cipele na visoku potpeticu s dragim kamenjem 29,99 € FOTO: Mango Cipele na visoku potpeticu s remenčićima 27,99 € FOTO: Mango Cipele s visokom potpeticom od vinila 35,99 € FOTO: Mango Cipele na visoku potpeticu s remenčićem s dragim kamenjem 29,99 € FOTO: Mango Asimetrične satenske cipele na visoku potpeticu 22,99 € FOTO: Mango Asimetrične cipele s visokom potpeticom 45,99 € FOTO: Mango Asimetrične cipele s visokom potpeticom 45,99 € FOTO: Mango Metalik asimetrične salonke 45,99 € FOTO: Mango Špic cipele s detaljem od štrasa 59,99 €

Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine
Voli second hand i buvljake te sjajno nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'
Kate Middleton ponovno je nosila ružičastu haljinu s remenom i nije jedina princeza oduševljena ovim stilom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".