Sa crnim od glave do pete nema greške: Zgodna Luna kombinira ju na baš efektan način

Zgodna Luna je dama koja nas je osvojila all black outfitom i pokazala da s crnom bojom nema greške
Vidi originalni članak

Jesen je razdoblje tamnih i zagasitih nijansi, a glavnu riječ uvijek vodi crna. To je boja s kojom nema greške, bez obzira na prigodu, a jednako dobro izgleda kad se nosi u detaljima ili od glave do pete. Ako ste i sami ljubitelji crne, svidjet će vam se kako ju je isfurala Luna Matasović, zvijezda street style rubrike koju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a njezin je stajling odlična inspiracija i za ovo prijelazno razdoblje. 

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer mi je bila pri ruci. Nosim i žive boje, ali uzorke ne volim, njih kompenziram s tetovažama. Prvu tetovažu sam napravila s 18 godina, a sada imam 36. Ovo su tetovaže iz cijelog svijeta, nastale su na putovanjima. Namjeravam se i dalje tetovirati, pa i po licu – otkrila nam je dizajnerica tekstila.

Luna na zagrebačke ulice donosi odvažan i zavodljiv izgled koji pršti samopouzdanjem i umjetničkim izražajem. Njezin crni crop top i duga prozirna suknja stvaraju dramatičan kontrast između jednostavnosti gornjeg dijela i senzualne prozirnosti donjeg, otkrivajući njene upečatljive tetovaže koje su postale dio stajlinga.

Kombinacija crne boje kroz cijeli outfit unosi dozu edgy estetike, dok zlatni detalji nakita i mini Louis Vuitton torbica unose luksuzne akcentne tonove. Njene sandale na platformu daju dodatnu dozu urbane nonšalancije, a sitni detalji poput tankih sunčanih naočala i slojevitih narukvica zaokružuju styling.

Modni stil Kolinde Grabar-Kitarović: Evo kako se bivša predsjednica mijenjala tijekom godina
Top serumi za rast i volumen trepavica koje prati glas najučinkovitijih
Brigitte Macron zablistala na Diorovoj reviji: Prva dama utjelovljenje je stila i sofisticiranosti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".